4-8=DPKakanTaklukiDuniaByPanji-PanjiHalimunan

Source Of Realization!

Source Of Realization!

 

Apakah yang saya maksudkan dengan ayat ” Golongan DPK akan bersalin kulit macam python………..?”. Maksudnya ialah bahawa mereka akan menjadi golongan Panji-Panji Hitam setelah kedatangan nabi ISA DAN Imam Mahdi. Dengan Maksud lain Gerakan DI PERSIMPANGAN KUTUB ialah gerakan jihad Fisabilillah yang senyap ketika Bintang Iringan dan Bintang Utama belum datang tetapi akan menjadi gerakan Tsunami Puting Beliung Gempa Sedunia yang serentak bila telah hadir IMAM MAHDI. Gerakan yang telah dijamin oleh TUHAN bahawa mereka pasti Berjaya menakluki DUNIA, membentuk khilafiah, khilafah. Ketika ini semua Negara ISLAM disatukan sebagai sebuah empayar terbesar, terkuat, paling berwibawa dan paling disegani di dunia dan dipimpin oleh seorang sahaja iaitu khalifah terakhir (IMAM MAHDI).

Tiada guna USA, ISRAEL, NATO ATAU SESIAPA JUGA cuba untuk mengelakkan penaklukan golongan DPK ini. Kedatangan panji-panji hitam ini ibarat tsunami yang tidak dapat ditahan, ibarat puting-beliung yang tidak dapat dikepung, ibarat gempa benua yang tidak ada peralatan , manusia atau jin yang sanggup jadi perisai penghalang.

Bersedialah kamu wahai USA dan ISRAEL dan Eropah dan seluruh dunia, termasuk MALAYSIA untuk dijajah oleh golongan DPK PANJI-PANJI HITAM ini!!!

Bahkan ada sumber yang mengatakan bahawa tentera langit akan turun membantu tentera Mahdi. Malaikat akan turut serta berjihad!!!

ISLAM TULIN AKAN BERDAULAT DI SELURUH DUNIA. EMPAYAR KHILAFIAH. KHILAFAH!!!

SESUNGGUHNYA  TUHAN TIDAK PERNAH MEMUNGKIRI JANJI. KEMENANGAN SEBENAR UNTUK ORANG ISLAM YANG BERTAKWA.

Akan terhapuslah segala kerajaan ISLAM yang fasik, yang sistemnya bukan system khilafah . Yang sistemnya demokrasi dan lain-lain. Pupus lenyaplah. Pasti lenyap kerajaan-kerajaan ISLAM yang bersistem bukan khilafah. Sistem khilafah telah diwajibkan oleh imam Hanafi, Hambali, Syafie, Maliki. Sistem khilafah ialah menyatukan seluruh Negara ISLAM di dunia MENJADI sebuah Negara sahaja yang dipimpin oleh seorang khalifah atau IMAM sahaja!!!!

MAKA TERHAPUSLAH SISTEM BERAJA. RAJA YANG MEMFARAIDKAN JAWATAN RAJA. MAKA TERHAPUSLAH DAN LENYAPLAH DAN PASTI LENYAP. SESUNGGUHNYA TUHAN YANG MAHA ADIL DAN PENYAYANG YANG MELENYAPKANNYA.

SEGALA PUJI HANYA UNTUKMU WAHAI ALLAH, TUHANKU DAN TUHAN ALAM INI. TUHAN YANG JADI PEMERINTAH TERTINGGI SEGALA-GALANYA.

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s