ProphetMuhammadSpeakAboutRichPeople:

IwillBeMostCrazyPeopleInTheWorldFromNowBecauseBeTooHappyDueToIhaveManyMoney!! hahahahahaha!!!

IwillBeMostCrazyPeopleInTheWorldFromNow!

Money oh money…. Richard Millionaire [RM$] HAS 100 BIG COMPANIES, at whole part in this world. He had 100 very beautiful wives, 100 supercars, 100 helicopters, 100 bungalows, 100 small island belong to him.

Surely, we treat he is very lucky man, very happy and had perfect life? He always laughter and will laughter again after last five minutes because be very happy be due to had many money. But, one day he could not laughter again, because his stomach will be sick if laughter. He also get bad news about his companies. About profit become more decline. Direct declining everyday, every minutes. This incident force him sell his helicopters, supercars, bungalows and his island. Also force him to divorce his wives. But he still has one very big bungalow, one helicopter, one supercar and one big company but no be owner of island. He always in grief. Come to grief everyday. But he still a millionaire and rich. Many new problems come to his life every 300 second. Hence, he, sometimes get stress and cause he scream loudly. What he said in his screams? The answer is ” I WILL BE MOST CRAZY PEOPLE IN THE WORLD FROM NOW!” Conclusive, he is not happy man.

Look at that poor man. He also always scream loudly in his grief because no have money to buy his underwear. He only get naked 100%. He ask Tarzan, ” Can you lend me your clothing , please?” Tarzan reply, ” Only this clothing I have. If I lend it to you, IS MEAN I Naked 100% like you. My monkey mum forbid me lend it to you. Sorry again”.

Now, look at other poor man, his name Poorly. Poorly ride his old horse to his office. He have not enough money to buy car, although very old and very cheap car. He never has wife. He still a single. Still youth. However, he always get what he want such enough food, beverage & many other  habitual things we need in our lives. So, he always feel “cool” and happy. However, he still direct make better effort to increase his income. He was very diligent to increase his income. Because be more rich is not a sin.

So, what is real richness meaning? The real richness meaning is what prophet Muhammad speak about it. Saying of prophet Muhammad: ” People who rich is people who rich in his soul”. Soul richness? What is that? Heart richness! This is the answer. But what is the real meaning of heart richness?

Heart richness is mean you have good personality, good behaviour, good characteristic, good habitual. Allah did not look at your richness or money or your properties, but Allah look at your heart. Is there any black dot at your heart or not? How many black dot you have? Is there any white dot at your heart or not? How many white dot you have?

What black and white dot? Black dot is your sin, your bad habitual or behaviour. White dot is your good deed, your good habitual or behaviour. When you make one sin, hence, one new black dot exist at your heart but you cannot see it although you operate your body or use microscope. If Allah accept your repent, black dot will be something vanish.

That millionaire often worry about his future because his company income is not more increase but POORLY accept whatever GOD give to him, accept with calm heart, and still be patient and direct say thanks to his God although sometimes he never have any money. He direct pray and diligent and patient although 100 misfortune happen to him. So, he direct happy and happy. This is real richness. Because what we hope from richness is happiness in the world and hereafter. God only give real happiness to people who obedient to GOD. Obedient cause heart richness. Heart richness cause happiness at this world and hereafter. Happiness at heaven, is mean become rich people at heaven, get whatever he want, free of charge!! Full free.

jutawanbayibayikayajutawanbayijutawan

If you WANT TO get millionaire life without make any job, please search secret meaning [= as secret code] at one short story. The title of this short story is ” Selamat Datang ke Model Kerajaan Di Persimpangan Kutub”. But it is better if you be a muslim , first. The secret meaning is not what you read, also is not like what you quick understand BUT IS WHAT IS REAL MEANING WHICH “HIDE IN ANY MEANING THAT YOU QUICK UNDERSTAND!!” May you get the real meaning when your age is 99 years old 99 days 99 minutes 99 second!

The Symbol Of U’zlah

Siri Keanehan > Oleh Penyaring Nostalgia

REMINDER: Whole posts or articles in “PENYARING NOSTALGIA or NOSTALGIA FILTER” are about true story which happen to me or to other people.

 

Pada satu hari, saya dan ibu saya berada di ruang tengah rumah. Cuaca ketika itu, tenang, tiada angin ribut, tiada hujan. Tiba-tiba kami merasa takut. Satu bunyi yang menyeramkan saya didengari di dapur. Tiada orang lain di rumah kami, hanya kami. Bunyi itu terus mencurah-curah. Seolah-olah ada orang yang sedang gila main curah-curah air kolah, gila mandi tidak henti-henti. Bunyi air yang sangat kuat dan banyak mencurah-curah dari kolah ke lantai bilik air. Saya membawa parang panjang dan ibu mengikuti saya. Kami berjalan perlahan-lahan ke arah dapur [T= One day, my mum & me stand at a space center of home. Climate at that time, still, no storm, no rain. Sudden we feel frightened. A sound which eerie me heard at kitchen. Have no other people at our home, only us. The sound direct  pour repeatedly. Seem exist people who crazy playing pour kolah water , crazy about bathe no stop. Very strong sound of water and pour repeatedly from kolah [a square water tank made of cement, normally found in malay house] to bathe room floor. I bring a long machete and mum follow me. We walk slowly to the kitchen].

Hi I am a genie. I borrow your bathe room. If I did not bathe, my anal become ugly like your face. Is it right?

Hi I am a genie. I borrow your bathe room. If I did not bathe, my anal become ugly like your face. Is it right?

This is a kolah. Kolah can in various shape. Kolah can in square shape or other .

This is a kolah. Kolah can in various shape. Kolah can in square shape or other .

 

Kami hampir depan pintu bilik air. Kami melihat tsunami air kolah, air kolah mengombak tinggi mencurah-curah dan melimpah ke lantai bilik air  dengan pantas , tanpa henti-henti. Tiada sesiapa. Tiada jin yang kelihatan. Adakah jin tahu mandi? Apakah hikmah peristiwa ini? Tiada gegaran bumi . Kalau ada, mengapa air kolah sahaja yang tergegar? Rumah tidak bergegar pun. Selepas beberapa puluh saat, tsunami kolah makin rendah, makin lemah perlahan dan akhirnya air kolah tenang seperti biasa. Saya pernah merasa rumah bergegar beberapa saat tetapi bukanlah rumah yang ini, rumah yang kami telah jual [T=TRANSLATE TO ENGLISH = We go nearby bathe room front door. We see tsunami of kolah water, kolah water high wavy pour repeatedly and spill to the bathe floor quickly, without stop. No one. No genie which look. Do genie know bathe? What secret inside this incident? No earthquake. If exist, why only kolah water jarred? Home did not jar also. After several second in ten, tsunami of kolah become more low, more weak slowly and finally kolah water be calm such habitually. I ever feel home jarred several second but is not this house, home which we sold]. 

Satu ketika, saya baru pulang ke rumah. Rumah berkunci, saya tidak dapat masuk. Ibubapa saya tidak ada di rumah. Mereka pergi ke mana entah. Saya berazam hendak masuk juga ke rumah. Saya menggunakan kekuatan saya melawan zarah-zarah besi pintu grill dengan menggunakan kedua-dua tangan saya dengan sekuat-kuat tenaga saya. Segala Puji Bagi Allah Jua. Ajaib, saya berjaya membuka pintu grill itu yang berkunci [T= One time, I just go back home. Home was locked, I did not get enter. My parent were not at home. They go to the place I do not know. I desirous to enter too to home. I use my strength fight particle of iron grille door with both my hand with my strongest energy. Whole Praise For Allah Only. Strange, I succeed open the grille door which locked].

ya Pak, tiba-tiba DPK pioneer gagah macam aku. Waduuh hebat ya. Boleh lawan sama itu grill??

ya Pak, tiba-tiba DPK pioneer gagah macam aku. Waduuh hebat ya. Boleh lawan sama itu grill?? Tapi aku enggak pandai pakai seluar dalam. Di mana ya bisa di pakai.? OOO ya ya , jelas! jelas! Pakainya di luar ya bang?[T=Yes Uncle, sudden DPK pioneer be strong like me. Wow fantastic yes. Could fight the grille? But I did not know how to wear underwear. Where should wear it? OOO yes yes, clear! Clear! Wear it our, brother yes?]

Satu ketika, saya berada di ruang tamu. Kemudian saya pergi ke arah bilik tidur di mana ibu saya sedang melayan cucu beliau yang masih bayi yang belum pandai duduk, belum pandai merangkak. Ibu berkata bahawa dia tanya cucu beliau , “Apa nak jadi bila besar nanti?”. Ibu saya berkata, bayi itu terus menjawab, “TAK TAHU”. MasyaAllah, subhanallah, Allahuakbar. Sungguh benar , Tuhan yang mengajar bayi itu memahami secara tiba-tiba dan berkata. Ini sudah cukup untuk membuktikan bahawa Tuhan yang sebenar ialah ALLAH s.w.t dan agama yang benar HANYALAH ISLAM [T= One time, I sit at sitting-room. After that I go toward bedroom where my mum attend her grandchild who is still an infant who still does not know to sit,  does not know to crawl. Mum said that she ask her grandchild, ” What do you want to be when adult?”. My mum said, the infant direct answer, “DON’T KNOW”]. ALLAHUAKBAR!! AJAIBNYA!  Peristiwa aneh ini membuktikan bahawa Nabi ISA memang benar-benar dapat berkata-kata semasa beliau masih dalam rahim ibu beliau, Maryam iaitu ketika wali Allah ini (Maryam) dituduh berzina sebab hamil, maka bayi dalam rahim beliau bersuara memberitahu orang-orang yang berhampiran ibu beliau tentang sesuatu yang menunjukkan ibu beliau tidak berzina [T= ALLAH THE MIGHTY!! STRANGE!!! This odd incident give evidence that Prophet ISA indeed can speak when he still in his mum’s womb, Maryam namely when this [Maryam] God’s lover become accusation victim as person who fornicate because pregnant, so baby in her womb speak for tell peoples who stay nearby his mum about something which show his mum never fornicate]. Ulamak – ulamak kitab injil yang tulin telah mengubah kandungan kitab injil,membuat pemalsuan dan mengatakan ISA itu ialah anak Tuhan. Justeru ajaran Islam yang terkandung dalam kitab injil telah dicemari dengan kepalsuan, bidaah sesat dan berubah menjadi agama KRISTIAN.  ISA hanyalah rasul, bukan anak Tuhan. Tuhan menjadikan Maryam hamil tanpa perlu air mani lelaki kerana Allah mampu berbuat apa sahaja. Jadi, sedar dan insaflah kamu wahai orang Kristian. Masuklah kamu ke dalam ISLAM sebelum Allah menyiksa dan membunuh kamu semua!!!! [Many ulema of  pure injil book already change the content of injil book, make falseness and said that ISA is God’s son. Reason that Islam teaching which be the content in injil book already contaminated with falseness, false creation and  be change to CHRISTIAN religion. ISA is only a God messenger, is not God’s son. God create Maryam can pregnant without need male sperm because Allah can do anything. So, realize and be repent you hi Christian people. Convert you to ISLAM before ALLAH torture and kill whole you!!!]

yes I can talk! Prophet ISA can talk when he still in his mum's body.

yes I can talk! Prophet ISA can talk when he still in his mum’s body.

Pada satu hari, mungkin malam (saya tak ingat, malamkah atau siang tetapi lebih kuat merasa bahawa peristiwa ini terjadi pada waktu malam), saya sedang mengayuh basikal (bukan basikal yang direka untuk berlumba atau RALI). Tiba-tiba ada beberapa ekor anjing tiba-tiba menyalak-nyalak dan berlari ke arah saya. Saya sangat ketakutan. Takut digigit anjing. Saya pun kayuh basikal dengan sekuat-kuat tenaga saya sehingga menyebabkan basikal saya hampir mengalahkan kelajuan motorsikal yang sedang dipandu oleh seorang lelaki melayu yang merasa pelik dengan kelajuan basikal saya itu sehingga menyebabkan dia berkata ” Wah lajunya!!!” [T= One day, may night (I forgot, night or daytime but more strong feel that the incident happen at night), I pedal a bicycle  (not bicycle which be creation for sport or rally). Sudden exist several dogs that suddenly bark repeatedly and ran toward me. I in very frightened. Frightened if dog bite. I pedal the bicycle by my most energy power  until cause my bicycle almost defeat motor cycle speed which a malay male use it who feel strange about my bicycle speed until cause he said “Wow very fast!!!]. Jika melihat kelajuan motorsikal itu, mustahil ada manusia dapat menyamai  atau hampir menyamai kelajuan motorsikal itu tetapi saya dapat melakukannya. Jadi, benarlah dalam tubuh manusia ada potensi luarbiasa!!! MASYAALLAAH!!  Astagfirullaaah. Alhamdulillaaah. Saya bukan nak bermegah-megah dengan peristiwa aneh tetapi saya ceritakan untuk membuktikan bahawa PERKARA DI LUAR ILMU LOGIK MEMANG DAPAT TERJADI!!! [T= If value the motor cycle speed, impossible exist person can make same or almost same with that motor cycle speed but I did it. So, true about in human being’s body has extra-ordinary potentiality!!! MASYAALLAH!!! Forgive me hi Allah. Whole praise for Allah. I did not want to boast with my strange history but I tell the story for give evidence that MATTER WHICH OUT OF LOGIC KNOWLEDGE INDEED CAN HAPPEN!!!

Satu ketika saya di dapur. Saya dekat pintu dapur yang terbuka. Hanya pintu grill dapur ditutup. Tiba-tiba seekor burung gagak dewasa dikejari oleh 4 ekor burung gagak. Burung gagak itu terbang ke tanah lalu dibelasah oleh 4 ekor burung gagak tersebut , berkali-kali kena belasah. Saya sangat simpati terhadap gagak itu [T= One time I was at kitchen. I stand nearby kitchen door which open. Only kitchen grille door is closed. Sudden a adult crow be chase victim by 4 crows, get flog repeatedly. I feel sympathize to the crow].

Satu ketika saya berkayuh basikal ke tempat kerja saya. Tiba dekat tempat kerja, kelihatan banggunan-banggunan yang rosak dirempuh ribut . Pokok sebesar pelukan orang dewasa  tumbang, pagar batu masjid rebah ke bumi kerana pukulan ribut. Namun banggunan tempat saya kerja tiada kelihatan cacat sedikitpun. Banggunan itu milik orang melayu dan ada surau yang besar. Banggunan-banggunan lain di sekeliling banggunan syarikat tempat saya kerja itu rosak akibat ribut [T= One time I pedal the bicycle to my work place. Arrive nearby work place, look many building broke for storm push roughly. Tree which big same like adult person embrace fall, mosque fence made from stone fall to ground reason storm beat. However the building which be my work place no look break although little. The building belong malay people and exist a big surau in that building. Other many building around the building which become company where I work broke reason storm].

Saya pernah melihat sebuah kereta yang dipandu sangat laju sehingga menghasilkan percikan api pada dekat tayar. Tak aneh yang ini? Yalah tu…? [T= I ever saw a car which move very fast until cause fire sprinkle at a tyre. Never odd about this? The yes…?]

Click here to see menu side bar again