Message From Azazil – At This Invisible Dot!

Hi Honey, Hi Baby, at whole parts in this universe!!!

Hundreds centuries ago, I am The Chief of angel. So, I have many knowledge to teach you, oh whole human being and genie, about how to get true happiness and get paradise. I am ex-chief of angel.

As a king, you have to obedient to me. Follow my command and see what you can get:

 

1= You can masturbate and fornicate if you have no enough money to marry someone. Masturbate and fornicate are two kind of exercise. The best exercise is fornicate! But remember you cannot fornicate if you and your fornicate friend have AIDS. Avoid baby existence when fornicate. You can also be gay and lesbian. If you have no get someone to play with you, for fornicate when you so need it, you can rape someone. But avoid baby birth, aids, do not injure your victim . But if your victim try to injure you, you can fight and in emergency matter, you can kill your victim. When fornicate, you can suck your victim’s anal and genital for clean those parts. And make sure you give big pleasure sex to your victim or fornicate friend so that they feel happy and love you. You can also rape your blog readers and rape peoples who works at wordpress.com because one of benefit that this world can get when you do it is birth of hacker. Not understand? Relax I am going to explain it. When you rape one woman who works at workpress.com, she will pregnant. She will give birth to her baby. When this baby become adult, he or she will become a hacker. This hacker will make cyber crime. Actually, this cyber crime is good for our living. Why? Relax, I will explain it!! When hacker make any change to your blog without your permission, this encourage you to often supervise your blog account and force you make change to your blog everday. This cause you become more diligent to edit your post or page at your blog or website. This is one benefit you can get. So, you must say “Thanks” TO your hacker!!! So, do not forget to rape someone who works at wordpress.com and clean their anal . I mean suck it!

2= If you are so angry, this is mean you can kill someone, who make you angry. Because you will get calmness after kill your victim. Actually this will decrease total of people in this world. If the total of people become more increase, food and beverage source will be more decrease. Hunger will happen. When peoples in the world become more increase, road traffic will be more busy. So, accident at road will be happen everyday. Human being also difficult to get any job if total of human being in this world be more increase. So, kill people who make you angry is the best method to resolve hunger problem, road problem, job problem!!!

3= I hate one human being which become my biggest enemy. He did not obedient to me. He often fight my opinion . His website become the most dangerous website to me. Can you guess that man, hi baby??
We must neglect what he said at his blog because what he said is not true. He often cheat peoples. He give wrong way of life to us. He hate me very much. If you can help me to resolve this problem about my biggest enemy, I will ask Lady Gaga to give his vagina to you and you can play it. If you want to get true happiness, you must hate my biggest enemy and forget what he advise to us.

4= I hope , whole of you will come to my palace . You can resolve your lives problem at my palace. For the example, if you difficult to get someone , to marry him or her, you can choose any genie at my palace. Choose one of them or choose over one genie, for be your husband or wife or you choose to fornicate only. At this palace, you can learn something such how to be best robber. We can rob to peoples who rich only but although this is not illicit to do, you cannot injure your rich victim. Remember this!!! You also cannot take whole, can take a part of your victim’s money total or more a few. Other term to be a robber :

1= You have to make agreement to your victim , that is you will pay a total which you rob it to your victim after you become rich people . You be a rich people after you use what your rob as a capital for your business.

2= You must kiss his or her anal to show you will not rob your victim again in future

You rob for resolve world indigence problem!!! So, ROB IS THE BEST METHOD TO RESOLVE INDIGENCE PROBLEM. SO, ACTUALLY ROB IS NOT A CRIME BUT THE BEST WAY FOR US TO GET RICHNESS IN “ONE SECOND!” For become a fair robber, you must return what you rob to your victim when you become a rich people in trade , as indemnity to your victim.

Now, I invite all of you to come to my beautiful palace which is situated at the bottom of the secret ocean. You can ask my best ex-student to know more about where my palace is. My best ex-student is LADY GAGA. Wow!! O.K or okey to give me alone now?? Oh! One more thing, please you write the name of my biggest enemy at this dot:

You can find true answer for that dot at other post in at this invisible dot category. Okey, now we go home and do not forget about my advice to you, oh whole of human being in this world. I will go home now for make my special masturbate. WOW!! and I will make while I sing like LADY GAGA!!!

MESSAGE TO WHOLE HUMAN BEING AT THIS UNIVERSE,

FROM KING AZAZIL,

THE KING OF SATAN EMPIRE

This my new photo as The King Of SATAN. Look very handsome, O.K?

This my new photo as The King Of SATAN. Look very handsome, O.K? I love all of you, hi human being!

 

Advertisements

Siri Keanehan > Oleh Penyaring Nostalgia

REMINDER: Whole posts or articles in “PENYARING NOSTALGIA or NOSTALGIA FILTER” are about true story which happen to me or to other people.

 

Pada satu hari, saya dan ibu saya berada di ruang tengah rumah. Cuaca ketika itu, tenang, tiada angin ribut, tiada hujan. Tiba-tiba kami merasa takut. Satu bunyi yang menyeramkan saya didengari di dapur. Tiada orang lain di rumah kami, hanya kami. Bunyi itu terus mencurah-curah. Seolah-olah ada orang yang sedang gila main curah-curah air kolah, gila mandi tidak henti-henti. Bunyi air yang sangat kuat dan banyak mencurah-curah dari kolah ke lantai bilik air. Saya membawa parang panjang dan ibu mengikuti saya. Kami berjalan perlahan-lahan ke arah dapur [T= One day, my mum & me stand at a space center of home. Climate at that time, still, no storm, no rain. Sudden we feel frightened. A sound which eerie me heard at kitchen. Have no other people at our home, only us. The sound direct  pour repeatedly. Seem exist people who crazy playing pour kolah water , crazy about bathe no stop. Very strong sound of water and pour repeatedly from kolah [a square water tank made of cement, normally found in malay house] to bathe room floor. I bring a long machete and mum follow me. We walk slowly to the kitchen].

Hi I am a genie. I borrow your bathe room. If I did not bathe, my anal become ugly like your face. Is it right?

Hi I am a genie. I borrow your bathe room. If I did not bathe, my anal become ugly like your face. Is it right?

This is a kolah. Kolah can in various shape. Kolah can in square shape or other .

This is a kolah. Kolah can in various shape. Kolah can in square shape or other .

 

Kami hampir depan pintu bilik air. Kami melihat tsunami air kolah, air kolah mengombak tinggi mencurah-curah dan melimpah ke lantai bilik air  dengan pantas , tanpa henti-henti. Tiada sesiapa. Tiada jin yang kelihatan. Adakah jin tahu mandi? Apakah hikmah peristiwa ini? Tiada gegaran bumi . Kalau ada, mengapa air kolah sahaja yang tergegar? Rumah tidak bergegar pun. Selepas beberapa puluh saat, tsunami kolah makin rendah, makin lemah perlahan dan akhirnya air kolah tenang seperti biasa. Saya pernah merasa rumah bergegar beberapa saat tetapi bukanlah rumah yang ini, rumah yang kami telah jual [T=TRANSLATE TO ENGLISH = We go nearby bathe room front door. We see tsunami of kolah water, kolah water high wavy pour repeatedly and spill to the bathe floor quickly, without stop. No one. No genie which look. Do genie know bathe? What secret inside this incident? No earthquake. If exist, why only kolah water jarred? Home did not jar also. After several second in ten, tsunami of kolah become more low, more weak slowly and finally kolah water be calm such habitually. I ever feel home jarred several second but is not this house, home which we sold]. 

Satu ketika, saya baru pulang ke rumah. Rumah berkunci, saya tidak dapat masuk. Ibubapa saya tidak ada di rumah. Mereka pergi ke mana entah. Saya berazam hendak masuk juga ke rumah. Saya menggunakan kekuatan saya melawan zarah-zarah besi pintu grill dengan menggunakan kedua-dua tangan saya dengan sekuat-kuat tenaga saya. Segala Puji Bagi Allah Jua. Ajaib, saya berjaya membuka pintu grill itu yang berkunci [T= One time, I just go back home. Home was locked, I did not get enter. My parent were not at home. They go to the place I do not know. I desirous to enter too to home. I use my strength fight particle of iron grille door with both my hand with my strongest energy. Whole Praise For Allah Only. Strange, I succeed open the grille door which locked].

ya Pak, tiba-tiba DPK pioneer gagah macam aku. Waduuh hebat ya. Boleh lawan sama itu grill??

ya Pak, tiba-tiba DPK pioneer gagah macam aku. Waduuh hebat ya. Boleh lawan sama itu grill?? Tapi aku enggak pandai pakai seluar dalam. Di mana ya bisa di pakai.? OOO ya ya , jelas! jelas! Pakainya di luar ya bang?[T=Yes Uncle, sudden DPK pioneer be strong like me. Wow fantastic yes. Could fight the grille? But I did not know how to wear underwear. Where should wear it? OOO yes yes, clear! Clear! Wear it our, brother yes?]

Satu ketika, saya berada di ruang tamu. Kemudian saya pergi ke arah bilik tidur di mana ibu saya sedang melayan cucu beliau yang masih bayi yang belum pandai duduk, belum pandai merangkak. Ibu berkata bahawa dia tanya cucu beliau , “Apa nak jadi bila besar nanti?”. Ibu saya berkata, bayi itu terus menjawab, “TAK TAHU”. MasyaAllah, subhanallah, Allahuakbar. Sungguh benar , Tuhan yang mengajar bayi itu memahami secara tiba-tiba dan berkata. Ini sudah cukup untuk membuktikan bahawa Tuhan yang sebenar ialah ALLAH s.w.t dan agama yang benar HANYALAH ISLAM [T= One time, I sit at sitting-room. After that I go toward bedroom where my mum attend her grandchild who is still an infant who still does not know to sit,  does not know to crawl. Mum said that she ask her grandchild, ” What do you want to be when adult?”. My mum said, the infant direct answer, “DON’T KNOW”]. ALLAHUAKBAR!! AJAIBNYA!  Peristiwa aneh ini membuktikan bahawa Nabi ISA memang benar-benar dapat berkata-kata semasa beliau masih dalam rahim ibu beliau, Maryam iaitu ketika wali Allah ini (Maryam) dituduh berzina sebab hamil, maka bayi dalam rahim beliau bersuara memberitahu orang-orang yang berhampiran ibu beliau tentang sesuatu yang menunjukkan ibu beliau tidak berzina [T= ALLAH THE MIGHTY!! STRANGE!!! This odd incident give evidence that Prophet ISA indeed can speak when he still in his mum’s womb, Maryam namely when this [Maryam] God’s lover become accusation victim as person who fornicate because pregnant, so baby in her womb speak for tell peoples who stay nearby his mum about something which show his mum never fornicate]. Ulamak – ulamak kitab injil yang tulin telah mengubah kandungan kitab injil,membuat pemalsuan dan mengatakan ISA itu ialah anak Tuhan. Justeru ajaran Islam yang terkandung dalam kitab injil telah dicemari dengan kepalsuan, bidaah sesat dan berubah menjadi agama KRISTIAN.  ISA hanyalah rasul, bukan anak Tuhan. Tuhan menjadikan Maryam hamil tanpa perlu air mani lelaki kerana Allah mampu berbuat apa sahaja. Jadi, sedar dan insaflah kamu wahai orang Kristian. Masuklah kamu ke dalam ISLAM sebelum Allah menyiksa dan membunuh kamu semua!!!! [Many ulema of  pure injil book already change the content of injil book, make falseness and said that ISA is God’s son. Reason that Islam teaching which be the content in injil book already contaminated with falseness, false creation and  be change to CHRISTIAN religion. ISA is only a God messenger, is not God’s son. God create Maryam can pregnant without need male sperm because Allah can do anything. So, realize and be repent you hi Christian people. Convert you to ISLAM before ALLAH torture and kill whole you!!!]

yes I can talk! Prophet ISA can talk when he still in his mum's body.

yes I can talk! Prophet ISA can talk when he still in his mum’s body.

Pada satu hari, mungkin malam (saya tak ingat, malamkah atau siang tetapi lebih kuat merasa bahawa peristiwa ini terjadi pada waktu malam), saya sedang mengayuh basikal (bukan basikal yang direka untuk berlumba atau RALI). Tiba-tiba ada beberapa ekor anjing tiba-tiba menyalak-nyalak dan berlari ke arah saya. Saya sangat ketakutan. Takut digigit anjing. Saya pun kayuh basikal dengan sekuat-kuat tenaga saya sehingga menyebabkan basikal saya hampir mengalahkan kelajuan motorsikal yang sedang dipandu oleh seorang lelaki melayu yang merasa pelik dengan kelajuan basikal saya itu sehingga menyebabkan dia berkata ” Wah lajunya!!!” [T= One day, may night (I forgot, night or daytime but more strong feel that the incident happen at night), I pedal a bicycle  (not bicycle which be creation for sport or rally). Sudden exist several dogs that suddenly bark repeatedly and ran toward me. I in very frightened. Frightened if dog bite. I pedal the bicycle by my most energy power  until cause my bicycle almost defeat motor cycle speed which a malay male use it who feel strange about my bicycle speed until cause he said “Wow very fast!!!]. Jika melihat kelajuan motorsikal itu, mustahil ada manusia dapat menyamai  atau hampir menyamai kelajuan motorsikal itu tetapi saya dapat melakukannya. Jadi, benarlah dalam tubuh manusia ada potensi luarbiasa!!! MASYAALLAAH!!  Astagfirullaaah. Alhamdulillaaah. Saya bukan nak bermegah-megah dengan peristiwa aneh tetapi saya ceritakan untuk membuktikan bahawa PERKARA DI LUAR ILMU LOGIK MEMANG DAPAT TERJADI!!! [T= If value the motor cycle speed, impossible exist person can make same or almost same with that motor cycle speed but I did it. So, true about in human being’s body has extra-ordinary potentiality!!! MASYAALLAH!!! Forgive me hi Allah. Whole praise for Allah. I did not want to boast with my strange history but I tell the story for give evidence that MATTER WHICH OUT OF LOGIC KNOWLEDGE INDEED CAN HAPPEN!!!

Satu ketika saya di dapur. Saya dekat pintu dapur yang terbuka. Hanya pintu grill dapur ditutup. Tiba-tiba seekor burung gagak dewasa dikejari oleh 4 ekor burung gagak. Burung gagak itu terbang ke tanah lalu dibelasah oleh 4 ekor burung gagak tersebut , berkali-kali kena belasah. Saya sangat simpati terhadap gagak itu [T= One time I was at kitchen. I stand nearby kitchen door which open. Only kitchen grille door is closed. Sudden a adult crow be chase victim by 4 crows, get flog repeatedly. I feel sympathize to the crow].

Satu ketika saya berkayuh basikal ke tempat kerja saya. Tiba dekat tempat kerja, kelihatan banggunan-banggunan yang rosak dirempuh ribut . Pokok sebesar pelukan orang dewasa  tumbang, pagar batu masjid rebah ke bumi kerana pukulan ribut. Namun banggunan tempat saya kerja tiada kelihatan cacat sedikitpun. Banggunan itu milik orang melayu dan ada surau yang besar. Banggunan-banggunan lain di sekeliling banggunan syarikat tempat saya kerja itu rosak akibat ribut [T= One time I pedal the bicycle to my work place. Arrive nearby work place, look many building broke for storm push roughly. Tree which big same like adult person embrace fall, mosque fence made from stone fall to ground reason storm beat. However the building which be my work place no look break although little. The building belong malay people and exist a big surau in that building. Other many building around the building which become company where I work broke reason storm].

Saya pernah melihat sebuah kereta yang dipandu sangat laju sehingga menghasilkan percikan api pada dekat tayar. Tak aneh yang ini? Yalah tu…? [T= I ever saw a car which move very fast until cause fire sprinkle at a tyre. Never odd about this? The yes…?]

Click here to see menu side bar again