What Is THE SHADOW OF MATTER? By Pen On Iceberg

I WRITE THIS ON ICEBERG TO SAVE THE WORLD ALTHOUGH I GET PROBLEM TO DIRECT  ALIVE AT THIS POLE.

I WRITE THIS ON ICEBERG TO SAVE THE WORLD ALTHOUGH I GET PROBLEM TO DIRECT ALIVE AT THIS POLE.

PEN ON ICEBERG: Apakah THE SHADOW OF MATTER? Ini ialah satu rahsia gagasan Di Persimpangan Kutub. Pencipta Asal gagasan DPK ini baru menyedari hal keunikan ini wujud pada Ahad 30 Mac 2014. Hanya seorang manusia di dalam dunia yang mengetahui apakah The Shadow Of Matter iaitu Pengasas Gerakan Revolusi Di Persimpangan Kutub atau The Pioneer Of The Sensor Of The Truth . Perintis DPK tidak mahu memberitahu rahsia unik gagasan ini  sebab seperti berikut:

1= Supaya manusia meneliti gagasan DPK

2= Menggerakkan lagi pemikiran pembaca gagasan DPK

3= Supaya gagasan DPK tetap disambut dengan baik oleh penduduk planet

[T= What is THE SHADOW OF MATTER? This is a secret of Di Persimpangan Kutub concept. First creator of this DPK concept just realize about this unique matter exist on Sunday 30 March 2014. Only one human being in the world know what The Shadow Of Matter is, namely Founder Of Di Persimpangan Kutub Revolution Movement or The Pioneer Of The Sensor Of The Truth. DPK Pioneer did not want to tell  unique secret of this concept reason such :

1= So that human being conscientious DPK concept

2=Make more movement of DPK concept readers thought

3=So that inhabitant of this planet direct agree on DPK concept]

THE SHADOW OF MATTER  dapat membuat manusia melihat satu keadaan yang unik seperti ini:

ADA SEPERTI TIADA     atau    TIADA SEPERTI ADA!!!

Membingungkan anda? Hanya saya, pengasas DPK tahu maksud sebenarnya atau apakah keadaan unik itu.

[T= THE SHADOW OF MATTER can make people see one condition which unique such this:

EXIST LIKE NOT EXIST  or  NOT EXIST LIKE EXIST!!!

Confuse you? Merely me, DPK founder know its real meaning or what the unique condition is]

THE SHADOW OF MATTER MENJADI SATU  ALAT YANG MENARIK MANUSIA KE DALAM GAGASAN DPK “APABILA  YANG  CUBA MENERANGKAN APAKAH GAGASAN DPK TELAH TIDAK SANGGUP MENERANGKAN” [T= THE SHADOW OF MATTER BE ONE TOOL WHICH DRAG HUMAN BEING GO INTO DPK CONCEPT “WHEN WHO ATTEMPT TO STATE WHAT DPK CONCEPT IS BECOME HAS NOT ABILITY TO STATE”]

The Shadow Of Matter is The Special “Weapon” of Di Persimpangan Kutub concept!!

WARNING TO whole SUPPORTERS OF DPK CONCEPT:

Supposing that, in future , you know what  the shadow matter is, please do not destroy this unique matter because if you do it, DPK concept might damage or “weak”.

Hi, I am a Cute Baby. I am reading about The Shadow Of Matter!!! Will you?

Hi, I am a Cute Baby. I am reading about The Shadow Of Matter!!! Will you?

Hi I am Anwar Ibrahim. I got headache due to did not know what is the shadow of matter. DPK vis a vis One Malaysia Concept?

Hi I am Anwar Ibrahim. I got headache due to did not know what is the shadow of matter. DPK vis a vis One Malaysia Concept?

I write this article on the iceberg in my alone world at north pole

I write this article on the iceberg in my alone world at north pole

OH MY GOD! wWwhat is the shadow of matter? Do you know?

OH MY GOD! wWwhat is the shadow of matter? Do you know?

Advertisements

Siri Keanehan > Oleh Penyaring Nostalgia

REMINDER: Whole posts or articles in “PENYARING NOSTALGIA or NOSTALGIA FILTER” are about true story which happen to me or to other people.

 

Pada satu hari, saya dan ibu saya berada di ruang tengah rumah. Cuaca ketika itu, tenang, tiada angin ribut, tiada hujan. Tiba-tiba kami merasa takut. Satu bunyi yang menyeramkan saya didengari di dapur. Tiada orang lain di rumah kami, hanya kami. Bunyi itu terus mencurah-curah. Seolah-olah ada orang yang sedang gila main curah-curah air kolah, gila mandi tidak henti-henti. Bunyi air yang sangat kuat dan banyak mencurah-curah dari kolah ke lantai bilik air. Saya membawa parang panjang dan ibu mengikuti saya. Kami berjalan perlahan-lahan ke arah dapur [T= One day, my mum & me stand at a space center of home. Climate at that time, still, no storm, no rain. Sudden we feel frightened. A sound which eerie me heard at kitchen. Have no other people at our home, only us. The sound direct  pour repeatedly. Seem exist people who crazy playing pour kolah water , crazy about bathe no stop. Very strong sound of water and pour repeatedly from kolah [a square water tank made of cement, normally found in malay house] to bathe room floor. I bring a long machete and mum follow me. We walk slowly to the kitchen].

Hi I am a genie. I borrow your bathe room. If I did not bathe, my anal become ugly like your face. Is it right?

Hi I am a genie. I borrow your bathe room. If I did not bathe, my anal become ugly like your face. Is it right?

This is a kolah. Kolah can in various shape. Kolah can in square shape or other .

This is a kolah. Kolah can in various shape. Kolah can in square shape or other .

 

Kami hampir depan pintu bilik air. Kami melihat tsunami air kolah, air kolah mengombak tinggi mencurah-curah dan melimpah ke lantai bilik air  dengan pantas , tanpa henti-henti. Tiada sesiapa. Tiada jin yang kelihatan. Adakah jin tahu mandi? Apakah hikmah peristiwa ini? Tiada gegaran bumi . Kalau ada, mengapa air kolah sahaja yang tergegar? Rumah tidak bergegar pun. Selepas beberapa puluh saat, tsunami kolah makin rendah, makin lemah perlahan dan akhirnya air kolah tenang seperti biasa. Saya pernah merasa rumah bergegar beberapa saat tetapi bukanlah rumah yang ini, rumah yang kami telah jual [T=TRANSLATE TO ENGLISH = We go nearby bathe room front door. We see tsunami of kolah water, kolah water high wavy pour repeatedly and spill to the bathe floor quickly, without stop. No one. No genie which look. Do genie know bathe? What secret inside this incident? No earthquake. If exist, why only kolah water jarred? Home did not jar also. After several second in ten, tsunami of kolah become more low, more weak slowly and finally kolah water be calm such habitually. I ever feel home jarred several second but is not this house, home which we sold]. 

Satu ketika, saya baru pulang ke rumah. Rumah berkunci, saya tidak dapat masuk. Ibubapa saya tidak ada di rumah. Mereka pergi ke mana entah. Saya berazam hendak masuk juga ke rumah. Saya menggunakan kekuatan saya melawan zarah-zarah besi pintu grill dengan menggunakan kedua-dua tangan saya dengan sekuat-kuat tenaga saya. Segala Puji Bagi Allah Jua. Ajaib, saya berjaya membuka pintu grill itu yang berkunci [T= One time, I just go back home. Home was locked, I did not get enter. My parent were not at home. They go to the place I do not know. I desirous to enter too to home. I use my strength fight particle of iron grille door with both my hand with my strongest energy. Whole Praise For Allah Only. Strange, I succeed open the grille door which locked].

ya Pak, tiba-tiba DPK pioneer gagah macam aku. Waduuh hebat ya. Boleh lawan sama itu grill??

ya Pak, tiba-tiba DPK pioneer gagah macam aku. Waduuh hebat ya. Boleh lawan sama itu grill?? Tapi aku enggak pandai pakai seluar dalam. Di mana ya bisa di pakai.? OOO ya ya , jelas! jelas! Pakainya di luar ya bang?[T=Yes Uncle, sudden DPK pioneer be strong like me. Wow fantastic yes. Could fight the grille? But I did not know how to wear underwear. Where should wear it? OOO yes yes, clear! Clear! Wear it our, brother yes?]

Satu ketika, saya berada di ruang tamu. Kemudian saya pergi ke arah bilik tidur di mana ibu saya sedang melayan cucu beliau yang masih bayi yang belum pandai duduk, belum pandai merangkak. Ibu berkata bahawa dia tanya cucu beliau , “Apa nak jadi bila besar nanti?”. Ibu saya berkata, bayi itu terus menjawab, “TAK TAHU”. MasyaAllah, subhanallah, Allahuakbar. Sungguh benar , Tuhan yang mengajar bayi itu memahami secara tiba-tiba dan berkata. Ini sudah cukup untuk membuktikan bahawa Tuhan yang sebenar ialah ALLAH s.w.t dan agama yang benar HANYALAH ISLAM [T= One time, I sit at sitting-room. After that I go toward bedroom where my mum attend her grandchild who is still an infant who still does not know to sit,  does not know to crawl. Mum said that she ask her grandchild, ” What do you want to be when adult?”. My mum said, the infant direct answer, “DON’T KNOW”]. ALLAHUAKBAR!! AJAIBNYA!  Peristiwa aneh ini membuktikan bahawa Nabi ISA memang benar-benar dapat berkata-kata semasa beliau masih dalam rahim ibu beliau, Maryam iaitu ketika wali Allah ini (Maryam) dituduh berzina sebab hamil, maka bayi dalam rahim beliau bersuara memberitahu orang-orang yang berhampiran ibu beliau tentang sesuatu yang menunjukkan ibu beliau tidak berzina [T= ALLAH THE MIGHTY!! STRANGE!!! This odd incident give evidence that Prophet ISA indeed can speak when he still in his mum’s womb, Maryam namely when this [Maryam] God’s lover become accusation victim as person who fornicate because pregnant, so baby in her womb speak for tell peoples who stay nearby his mum about something which show his mum never fornicate]. Ulamak – ulamak kitab injil yang tulin telah mengubah kandungan kitab injil,membuat pemalsuan dan mengatakan ISA itu ialah anak Tuhan. Justeru ajaran Islam yang terkandung dalam kitab injil telah dicemari dengan kepalsuan, bidaah sesat dan berubah menjadi agama KRISTIAN.  ISA hanyalah rasul, bukan anak Tuhan. Tuhan menjadikan Maryam hamil tanpa perlu air mani lelaki kerana Allah mampu berbuat apa sahaja. Jadi, sedar dan insaflah kamu wahai orang Kristian. Masuklah kamu ke dalam ISLAM sebelum Allah menyiksa dan membunuh kamu semua!!!! [Many ulema of  pure injil book already change the content of injil book, make falseness and said that ISA is God’s son. Reason that Islam teaching which be the content in injil book already contaminated with falseness, false creation and  be change to CHRISTIAN religion. ISA is only a God messenger, is not God’s son. God create Maryam can pregnant without need male sperm because Allah can do anything. So, realize and be repent you hi Christian people. Convert you to ISLAM before ALLAH torture and kill whole you!!!]

yes I can talk! Prophet ISA can talk when he still in his mum's body.

yes I can talk! Prophet ISA can talk when he still in his mum’s body.

Pada satu hari, mungkin malam (saya tak ingat, malamkah atau siang tetapi lebih kuat merasa bahawa peristiwa ini terjadi pada waktu malam), saya sedang mengayuh basikal (bukan basikal yang direka untuk berlumba atau RALI). Tiba-tiba ada beberapa ekor anjing tiba-tiba menyalak-nyalak dan berlari ke arah saya. Saya sangat ketakutan. Takut digigit anjing. Saya pun kayuh basikal dengan sekuat-kuat tenaga saya sehingga menyebabkan basikal saya hampir mengalahkan kelajuan motorsikal yang sedang dipandu oleh seorang lelaki melayu yang merasa pelik dengan kelajuan basikal saya itu sehingga menyebabkan dia berkata ” Wah lajunya!!!” [T= One day, may night (I forgot, night or daytime but more strong feel that the incident happen at night), I pedal a bicycle  (not bicycle which be creation for sport or rally). Sudden exist several dogs that suddenly bark repeatedly and ran toward me. I in very frightened. Frightened if dog bite. I pedal the bicycle by my most energy power  until cause my bicycle almost defeat motor cycle speed which a malay male use it who feel strange about my bicycle speed until cause he said “Wow very fast!!!]. Jika melihat kelajuan motorsikal itu, mustahil ada manusia dapat menyamai  atau hampir menyamai kelajuan motorsikal itu tetapi saya dapat melakukannya. Jadi, benarlah dalam tubuh manusia ada potensi luarbiasa!!! MASYAALLAAH!!  Astagfirullaaah. Alhamdulillaaah. Saya bukan nak bermegah-megah dengan peristiwa aneh tetapi saya ceritakan untuk membuktikan bahawa PERKARA DI LUAR ILMU LOGIK MEMANG DAPAT TERJADI!!! [T= If value the motor cycle speed, impossible exist person can make same or almost same with that motor cycle speed but I did it. So, true about in human being’s body has extra-ordinary potentiality!!! MASYAALLAH!!! Forgive me hi Allah. Whole praise for Allah. I did not want to boast with my strange history but I tell the story for give evidence that MATTER WHICH OUT OF LOGIC KNOWLEDGE INDEED CAN HAPPEN!!!

Satu ketika saya di dapur. Saya dekat pintu dapur yang terbuka. Hanya pintu grill dapur ditutup. Tiba-tiba seekor burung gagak dewasa dikejari oleh 4 ekor burung gagak. Burung gagak itu terbang ke tanah lalu dibelasah oleh 4 ekor burung gagak tersebut , berkali-kali kena belasah. Saya sangat simpati terhadap gagak itu [T= One time I was at kitchen. I stand nearby kitchen door which open. Only kitchen grille door is closed. Sudden a adult crow be chase victim by 4 crows, get flog repeatedly. I feel sympathize to the crow].

Satu ketika saya berkayuh basikal ke tempat kerja saya. Tiba dekat tempat kerja, kelihatan banggunan-banggunan yang rosak dirempuh ribut . Pokok sebesar pelukan orang dewasa  tumbang, pagar batu masjid rebah ke bumi kerana pukulan ribut. Namun banggunan tempat saya kerja tiada kelihatan cacat sedikitpun. Banggunan itu milik orang melayu dan ada surau yang besar. Banggunan-banggunan lain di sekeliling banggunan syarikat tempat saya kerja itu rosak akibat ribut [T= One time I pedal the bicycle to my work place. Arrive nearby work place, look many building broke for storm push roughly. Tree which big same like adult person embrace fall, mosque fence made from stone fall to ground reason storm beat. However the building which be my work place no look break although little. The building belong malay people and exist a big surau in that building. Other many building around the building which become company where I work broke reason storm].

Saya pernah melihat sebuah kereta yang dipandu sangat laju sehingga menghasilkan percikan api pada dekat tayar. Tak aneh yang ini? Yalah tu…? [T= I ever saw a car which move very fast until cause fire sprinkle at a tyre. Never odd about this? The yes…?]

Click here to see menu side bar again

Syarat Artikel dan Blog Saya (DPK) Tiada Berhakcipta!

SYAHADAT/I eyewitness that no exist GOD except ALLAH & I eyewitness that Muhamad is a God’s messenger

ISTIGHFAR/I pray for get forgiveness from ALLAH

TAAWUZ. Aku memohon perlindungan daripada ALLAH dari syaitan yang direjam/I pray for get protection from ALLAH of devil who get hurl

BISMILLAHIRAHMANIRAHIM/WITH ALLAH’S NAME WHO VERY  GENEROUS AND WHO VERY LOVE

TARIKH: ISNIN 13 MEI 2013. Diedit pada 6 oktober 2013 DAN 11 Mac 2014. Editan terkini pada 20 februari 2015/New edition on 20 February 2015:

SYARAT ARTIKEL & BLOG SAYA DI WEBSITE DPK INI TIADA BERHAKCIPTA!</THE CONDITION ABOUT MY ARTICLE & DPK BLOG HAVE NO COPYRIGHT!

============================================================
Asalamualaikum kepada para pembaca yang beragama ISLAM.  Salawat kita kepada Nabi Muhammad, pelita alam. Sebahagian Intipati larangan iaitu  Rahsia Kehidupan Yang Tertinggi yang terhasil dari Pemikiran saya, HASIL DARIPADA UZLAH SAYA tidak ingin dipamerkan ke dunia./Asalamulaikum to all of muslim readers. Our salawat to prophet Muhammad, world lamp. A part of prohibition content namely The Highest Life Secret which come of my thought, COME FROM MY UZLAH will not display to the world.

 Semua versi saya yang menggunakan website DI PERSIMPANGAN KUTUB Tiada Mempunyai Hakcipta Terpelihara!!!!!!!  Semua manusia di dunia diberi keizinan oleh saya meniru 100% website saya itu tetapi anda tidak boleh membuat penipuan dengan mengatakan kandungan itu berasal daripada anda. Anda juga tidak boleh menyamar sebagai Pelopor Bintang Pertama atau memakai nama-nama pena saya atau gelaran yang saya berikan kepada diri saya seperti The Symbol Of U’zlah. Anda juga tidak boleh melanggari mana-mana syarat, peraturan, akta yang adil yang diperbuat oleh sesebuah pihak dan kerajaan itu yang berkaitan penghasilan informasi dan sebagainya. Walaubagaimanapun, halaman yang dilindungi dengan password MUNGKIN BERMAKSUD ANDA TIDAK Boleh melanggari hakcipta atau mendedah informasinya dan tidak boleh melihat dan membacanya. Hubungi saya untuk kepastian [kalau saya masih hidup & menyedari]. /Whole my version which use DI PERSIMPANGAN KUTUB website Have no copyright protection!!!!!!! Whole human being in the world got permission from me to imitate 100% my website but you cannot make cheat with say the content originally from you. You also cannot impersonate as First Star Pioneer or use my pen-name or my name which I give it to me such The Symbol Of U’zlah. You also cannot contravene any condition, rule, fair act made by any party or government concerning creating information et cetera. However, page which protected by password MAY IS MEAN YOU CANNOT contravene copyright or show the information and cannot see or read it. Contact me for sure [if I still alive & realize].

Sekiranya anda ingin menjadi seorang daripada penyambung versi DPK 51% iaitu sebagai contoh, anda mencipta gagasan DPK versi 52% atau menambah dan mengubah versi 51% [disebut sebagai sumber DPK yang melebihi 51%], maka anda :/If you want to be a person of people who make continuation for DPK 51% version [call as DPK source which more than 51%], hence you:

1= tidak boleh menggunakan nama pena dan gelaran yang khas kepada saya seperti The Creator Of The Sensor Of The Truth. Tidak boleh juga menyamar sebagai saya/cannot use pen-name and special name to me such The Creator Of The Sensor Of The Truth. Also cannot impersonate as me

2= boleh membuat Ubahan dan pindaan YANG tidak menyebabkan  wujud pertentangan atau berlawanan maksud atau JANGAN JADI tidak sama maksud dengan versi asal [=versi saya]/can make change and amendment WHICH not cause objection or opposite meaning exist or DO NOT BE not same meaning with original version

3=  boleh menghapuskan sesuatu kandungan versi asal yang memang salah, kurang tepat/ can delete any content of original version that indeed wrong, not exact.

4= boleh tidak memaparkan kandungan versi asal saya dalam versi anda DAN boleh juga memaparkannya atau hanya memaparkan yang  anda kehendaki sahaja/can did not display my original version content in your version AND can also view or only display what you want.

5= hendaklah menggunakan kaedah di persimpangan kutub yang perlu digunakan atau kaedah yang ada kaitan, perlu dikaitkan atau digunakan. Contohnya menggunakan teknik pengumpulan, merujuk kitab syarah Kutubussittah [kitab yang ada huraian, penjelasan tentang sesuatu hadis shahih agar manusia memahami hadis itu dengan baik], merujuk kitab terjemahan al-Quran yang ada penjelasan tentang makna dan maksud sesuatu ayat al-Quran. Harus ingat kitab syarah hadis shahih dan kitab terjemahan al-Quran itu hendaklah dipastikan selamat daripada serangan Racun Destroy With [pensabotajan musuh Islam dan orang fasik dan jahil] terlebih dahulu sebelum boleh menggunakannya sebagai sensor of the truth/want to use Di Persimpangan Kutub method that need to use or relevant method, need be related or use it. The sample use collection technique, refer syarah Kutubussittah book [book that has description, explanation on any shahih hadith so that human being understand about that hadith nicely], refer al-Quran translation book that has explanation about meaning and meaning explanation on any sentence of al-Quran. firstly,need to remember that syarah hadith shahih book and al-Quran translation book need get sure safe from Destroy With Poison attack [Islam enemy sabotage action and evil and ignorant people] before can use it as the sensor of the truth.

6= hendaklah difahami maksud sebenar terhadap “kewujudan versi baru Di Persimpangan Kutub boleh mengabaikan intipati asas dan siratan dalam versi lama atau versi yang lebih awal”. Apakah maksud sebenar “mengabaikan ini”? Pengabaian ini bermaksud tidak perlu melihat versi lama kerana kandungan dalam versi lama itu ada semuanya dalam versi baru dan juga bermaksud melupakan kandungan lama yang memang salah, kurang tepat, salah tafsiran dan sebagainya. Bukan bermakna melupakan atau bukan bermakna tidak memperdulikan intipati yang memang benar, memang tepat terutama intipati yang jika diabaikan, atau yang jika dianggap bukan intipati DPK versi pengasas DPK AKAN MENYEBABKAN SESEORANG ITU TIDAK LAYAK DIANGGAP BERADA DALAM GOLONGAN 51% ATAU GOLONGAN 51-75%/like to understand true meaning on “Di Persimpangan Kutub new version existence can neglect basis and siratan content in old version or version that more early. What real meaning “neglect this”? The negligence is mean not need see old version because the content in old version which indeed wrong, not exact, wrong interpretation et cetera. Is not is mean forget it or is not is mean never care about content that indeed true, indeed exact mainly on content which if neglect it, or which if treat it as not content of DPK founder version WILL CAUSE SOMEONE NEVER ELIGIBLE STAY IN GROUP 51% OR GROUP 51-75%.

7= Blog Di Persimpangan Kutub tidak boleh dijual. Saya pemilik blog DPK tidak mengizinkan blog ini atau kandungan blog ini dijual. Saya tidak mengizinkan hingga kiamat. BLOG DPK bukan blog perniagaan/ Di Persimpangan Kutub Blog cannot for sale. I as the owner of DPK blog never permit this blog or this blog content for sale. I did not permit it until doomsday.DPK BLOG is not business blog.

 
SEKIAN MELAINKAN ADA KEPERLUAN EDITAN. TERIMAKASIH./THAT MUCH EXCEPT HAS NEED EDITION.THANK YOU

YANG MENAIP,/WHO TYPED,

The Creator Of The Sensor Of The Truth

The Pioneer Of The SENSOR Of The TRUTH

Pelopor Bintang Pertama Dunia/World First Star Pioneer

The Symbol Of U’ZLAH

Pengasas Gerakan Revolusi Di Persimpangan Kutub/The Founder Of Di Persimpangan Kutub Revolution Movement

TINTA EMAS 7 SAMUDRA!

TINTA EMAS 7 SAMUDRA!

Panji-Panji Halimunan

Panji-Panji Halimunan

Sinaran Iffah

Sinaran Iffah

Jeritan Seantero Dunia

Jeritan Seantero Dunia

rajahbahagianotakPerintis Minda/Mind Pioneer

Busuk Ketiak dan Kentut kau, jussteruuu, mari balik ke rumah untuk mandi. /Your armpit and fart are unfragrant,therefore, let’s go home for bathe.

 

ONE MADNESS!!!

https://dipersimpangankutubfrompioneerofdpk.wordpress.com.w3snoop.com/ 

*#####################################################*