Badarila–>Penemuan Terbaru Dalam Kajian Teori Kitaran Personaliti/Newest Discovery In Research Of Kitaran Personaliti Theory

Sabtu 4 OKTOBER 2014[ hari raya aidiladha yang pertama]/ Saturday 4 OCTOBER 2014:[editan terkini= 19 september 2015]:

I am The Founder Of Di Persimpangan Kutub. I am an example human being Who discover BADARILA. What is BADARILA? BADARILA IS ONE OF THE MOST IMPORTANT PROBLEM KILLER which help us and  it resolve whole problem and matter. Thanks To ALLAH [A GOD] FOR ME  DISCOVER BADARILA.

 

Badarila is a newest discovery found by DPK Founder. This post is also be the content of Kitaran Personaliti Theory. Teori Kitaran Personaliti ialah penyelidikan yang berkaitan jiwa, keruhanian, akal dan kebiasaan atau tingkahlaku manusia. Penyelidikan ini masih berlangsung, diusahakan oleh Pengasas Gerakan Revolusi Di Persimpangan Kutub/ Theory of Kitaran Personaliti is  a research concerning soul, spiritual, mind and habit or human being behavior. This research still occur, effort by The Founder of Di Persimpangan Kutub Revolution Movement.

 Let us see adventure make by DPK founder’s mind spirit for understand about BADARILA  :

Akalku bergerak pantas di atas samudera. Kemudian ia terhenti kerana aral. Hidupan laut mengepung ia. Ikan paus, ikan lumba-lumba, ikan duyung, sotong, udang, ketam, ular, pelbagai lagi menjerit kepada ia: “Kami dianiayai”! “Manusia mencemarkan laut, oksigen berkurangan, aku sukar bernafas,” kata sang paus. “Nenek aku dibunuh hanya kerana dianggap merbahaya, alangkah kejamnya manusia!,” seekor ular laut sambil menangis mengadu kepada ia, akalku. “Aku telah dirogol sejuta kali oleh nelayan pantai Florida. Kini aku sedang hamil, mengandungkan anak manusia gila, ” luahan hati sang ikan duyung. Akalku menangis. Ia berkata: “Derita tuan-puan, adalah derita saya juga. Sebenarnya aku kembara untuk mencari rahsia yang dapat membantu kamu semua. “Kalau begitu, teruskanlah kembaramu, jika telah menemuinya, berikanlah kepada kami,” kata sang ketam/My mind move quickly on the ocean. Afterwards he stop reason obstacle. Ocean creature besiege him. Whale, dolphin, mermaid, cuttlefish, prawn, crab, snake, various more scream to him: “We got cruelty”! Human being pollute the ocean, decrease oxygen, I get trouble to breathe, said a whale. “My gran die only for look dangerous, how cruel human being!”, an ocean snake while crying complain to him, my mind. “I got rape a million time by Florida beach fisherman. Now I still pregnant, having a child from mad people,” mermaid disgorge her heart. My mind crying. He says: “Your grief, are my grief too. Actually I  errant  for seek out secret that can help whole of you. “If so, direct your errant, if you discover it, give it to us,” said a crab.

Hi I am a sea snake. I will rape human being because human being kill my gran.

Hi! I am a sea snake. I will rape human being because human being kill my gran.

My mind direct run over the ocean to a desert. Desert storm cause my mind fly and flung my mind to a peak. The peak has a big hole and mind fall  downward. There are many DEVIL live in the mountain. They catch my mind. “What do you want from me, devil? Let me go!”. Devil laughter. One devil said, ” Except you can give any true answer for our question, you can go”. My mind reply, “I never believe whole of you”. One old devil said, “No exist any strange condition for  dot dot dot you. What answer at these dot?”. My mind replied, I do not know. Let me go from here! Devil laughter. You will not go , baby. We will kill you if you give wrong answer! Sudden, earthquake happen with strange storm. This incident fling my mind from the mountain, go away from those devil and make my mind fly to north pole. There exist one iceberg which its shape like a human being. This iceberg , sudden speak, “Hi mind, you can get the true answer for “No exist any strange condition for dot dot dot you” by your experience.  Are you devil? Have no reply from the iceberg. Mind touch the iceberg. Sudden, the iceberg become one hole. My mind enter to it. My mind run very fast through the hole. Finally, my mind found my body nearby kaabah. So, the hole is the way for my mind find my body. My mind enter to my head. After that, I realize, wake up from my sleep and from my dream. What conclusion we can get from this short story??? Below the sample of the conclusion:

1= No exist any strange condition for help you is not true answer. Exist many strange condition which might help us to destroy our bad habit or bad behaviour.

2= Might some condition which is not strange can be BADARILA which destroy our bad habit

Now, I will tell you, hi world, about my experience, that is strange BADARILA. THIS IS A TRUE STORY:

I ever have one bad habit [ this is a secret, I cannot tell you what is that]. One day I got one idea to destroy  this bad habit. I go to my father grave. There, I told my father that I will not do again the bad habit. After that I drive my car and go to a big river. I fling one object to a river and I treat that the action [fling the object] is a symbol or evidence that I will not do the bad habit again until I die. Until now, I still not do the bad habit again, never do again. Thanks to God for give this strange badarila to me.

As one terminology in Theory of Kitaran Personaliti, BADARILA is mean:

>>”Something condition which destroy one  bad habit which will never exist more until we die “. This Badarila might cause whole or some factor [which cause exist that bad habit] become blunt or weak [or might will damage also]. When this happen, it is badarila magnetic factor<<.  BADARILA IS MEAN BANTUAN DARIPADA ALLAH [HELP FROM ALLAH].

 

Siri Keanehan > Oleh Penyaring Nostalgia

REMINDER: Whole posts or articles in “PENYARING NOSTALGIA or NOSTALGIA FILTER” are about true story which happen to me or to other people.

 

Pada satu hari, saya dan ibu saya berada di ruang tengah rumah. Cuaca ketika itu, tenang, tiada angin ribut, tiada hujan. Tiba-tiba kami merasa takut. Satu bunyi yang menyeramkan saya didengari di dapur. Tiada orang lain di rumah kami, hanya kami. Bunyi itu terus mencurah-curah. Seolah-olah ada orang yang sedang gila main curah-curah air kolah, gila mandi tidak henti-henti. Bunyi air yang sangat kuat dan banyak mencurah-curah dari kolah ke lantai bilik air. Saya membawa parang panjang dan ibu mengikuti saya. Kami berjalan perlahan-lahan ke arah dapur [T= One day, my mum & me stand at a space center of home. Climate at that time, still, no storm, no rain. Sudden we feel frightened. A sound which eerie me heard at kitchen. Have no other people at our home, only us. The sound direct  pour repeatedly. Seem exist people who crazy playing pour kolah water , crazy about bathe no stop. Very strong sound of water and pour repeatedly from kolah [a square water tank made of cement, normally found in malay house] to bathe room floor. I bring a long machete and mum follow me. We walk slowly to the kitchen].

Hi I am a genie. I borrow your bathe room. If I did not bathe, my anal become ugly like your face. Is it right?

Hi I am a genie. I borrow your bathe room. If I did not bathe, my anal become ugly like your face. Is it right?

This is a kolah. Kolah can in various shape. Kolah can in square shape or other .

This is a kolah. Kolah can in various shape. Kolah can in square shape or other .

 

Kami hampir depan pintu bilik air. Kami melihat tsunami air kolah, air kolah mengombak tinggi mencurah-curah dan melimpah ke lantai bilik air  dengan pantas , tanpa henti-henti. Tiada sesiapa. Tiada jin yang kelihatan. Adakah jin tahu mandi? Apakah hikmah peristiwa ini? Tiada gegaran bumi . Kalau ada, mengapa air kolah sahaja yang tergegar? Rumah tidak bergegar pun. Selepas beberapa puluh saat, tsunami kolah makin rendah, makin lemah perlahan dan akhirnya air kolah tenang seperti biasa. Saya pernah merasa rumah bergegar beberapa saat tetapi bukanlah rumah yang ini, rumah yang kami telah jual [T=TRANSLATE TO ENGLISH = We go nearby bathe room front door. We see tsunami of kolah water, kolah water high wavy pour repeatedly and spill to the bathe floor quickly, without stop. No one. No genie which look. Do genie know bathe? What secret inside this incident? No earthquake. If exist, why only kolah water jarred? Home did not jar also. After several second in ten, tsunami of kolah become more low, more weak slowly and finally kolah water be calm such habitually. I ever feel home jarred several second but is not this house, home which we sold]. 

Satu ketika, saya baru pulang ke rumah. Rumah berkunci, saya tidak dapat masuk. Ibubapa saya tidak ada di rumah. Mereka pergi ke mana entah. Saya berazam hendak masuk juga ke rumah. Saya menggunakan kekuatan saya melawan zarah-zarah besi pintu grill dengan menggunakan kedua-dua tangan saya dengan sekuat-kuat tenaga saya. Segala Puji Bagi Allah Jua. Ajaib, saya berjaya membuka pintu grill itu yang berkunci [T= One time, I just go back home. Home was locked, I did not get enter. My parent were not at home. They go to the place I do not know. I desirous to enter too to home. I use my strength fight particle of iron grille door with both my hand with my strongest energy. Whole Praise For Allah Only. Strange, I succeed open the grille door which locked].

ya Pak, tiba-tiba DPK pioneer gagah macam aku. Waduuh hebat ya. Boleh lawan sama itu grill??

ya Pak, tiba-tiba DPK pioneer gagah macam aku. Waduuh hebat ya. Boleh lawan sama itu grill?? Tapi aku enggak pandai pakai seluar dalam. Di mana ya bisa di pakai.? OOO ya ya , jelas! jelas! Pakainya di luar ya bang?[T=Yes Uncle, sudden DPK pioneer be strong like me. Wow fantastic yes. Could fight the grille? But I did not know how to wear underwear. Where should wear it? OOO yes yes, clear! Clear! Wear it our, brother yes?]

Satu ketika, saya berada di ruang tamu. Kemudian saya pergi ke arah bilik tidur di mana ibu saya sedang melayan cucu beliau yang masih bayi yang belum pandai duduk, belum pandai merangkak. Ibu berkata bahawa dia tanya cucu beliau , “Apa nak jadi bila besar nanti?”. Ibu saya berkata, bayi itu terus menjawab, “TAK TAHU”. MasyaAllah, subhanallah, Allahuakbar. Sungguh benar , Tuhan yang mengajar bayi itu memahami secara tiba-tiba dan berkata. Ini sudah cukup untuk membuktikan bahawa Tuhan yang sebenar ialah ALLAH s.w.t dan agama yang benar HANYALAH ISLAM [T= One time, I sit at sitting-room. After that I go toward bedroom where my mum attend her grandchild who is still an infant who still does not know to sit,  does not know to crawl. Mum said that she ask her grandchild, ” What do you want to be when adult?”. My mum said, the infant direct answer, “DON’T KNOW”]. ALLAHUAKBAR!! AJAIBNYA!  Peristiwa aneh ini membuktikan bahawa Nabi ISA memang benar-benar dapat berkata-kata semasa beliau masih dalam rahim ibu beliau, Maryam iaitu ketika wali Allah ini (Maryam) dituduh berzina sebab hamil, maka bayi dalam rahim beliau bersuara memberitahu orang-orang yang berhampiran ibu beliau tentang sesuatu yang menunjukkan ibu beliau tidak berzina [T= ALLAH THE MIGHTY!! STRANGE!!! This odd incident give evidence that Prophet ISA indeed can speak when he still in his mum’s womb, Maryam namely when this [Maryam] God’s lover become accusation victim as person who fornicate because pregnant, so baby in her womb speak for tell peoples who stay nearby his mum about something which show his mum never fornicate]. Ulamak – ulamak kitab injil yang tulin telah mengubah kandungan kitab injil,membuat pemalsuan dan mengatakan ISA itu ialah anak Tuhan. Justeru ajaran Islam yang terkandung dalam kitab injil telah dicemari dengan kepalsuan, bidaah sesat dan berubah menjadi agama KRISTIAN.  ISA hanyalah rasul, bukan anak Tuhan. Tuhan menjadikan Maryam hamil tanpa perlu air mani lelaki kerana Allah mampu berbuat apa sahaja. Jadi, sedar dan insaflah kamu wahai orang Kristian. Masuklah kamu ke dalam ISLAM sebelum Allah menyiksa dan membunuh kamu semua!!!! [Many ulema of  pure injil book already change the content of injil book, make falseness and said that ISA is God’s son. Reason that Islam teaching which be the content in injil book already contaminated with falseness, false creation and  be change to CHRISTIAN religion. ISA is only a God messenger, is not God’s son. God create Maryam can pregnant without need male sperm because Allah can do anything. So, realize and be repent you hi Christian people. Convert you to ISLAM before ALLAH torture and kill whole you!!!]

yes I can talk! Prophet ISA can talk when he still in his mum's body.

yes I can talk! Prophet ISA can talk when he still in his mum’s body.

Pada satu hari, mungkin malam (saya tak ingat, malamkah atau siang tetapi lebih kuat merasa bahawa peristiwa ini terjadi pada waktu malam), saya sedang mengayuh basikal (bukan basikal yang direka untuk berlumba atau RALI). Tiba-tiba ada beberapa ekor anjing tiba-tiba menyalak-nyalak dan berlari ke arah saya. Saya sangat ketakutan. Takut digigit anjing. Saya pun kayuh basikal dengan sekuat-kuat tenaga saya sehingga menyebabkan basikal saya hampir mengalahkan kelajuan motorsikal yang sedang dipandu oleh seorang lelaki melayu yang merasa pelik dengan kelajuan basikal saya itu sehingga menyebabkan dia berkata ” Wah lajunya!!!” [T= One day, may night (I forgot, night or daytime but more strong feel that the incident happen at night), I pedal a bicycle  (not bicycle which be creation for sport or rally). Sudden exist several dogs that suddenly bark repeatedly and ran toward me. I in very frightened. Frightened if dog bite. I pedal the bicycle by my most energy power  until cause my bicycle almost defeat motor cycle speed which a malay male use it who feel strange about my bicycle speed until cause he said “Wow very fast!!!]. Jika melihat kelajuan motorsikal itu, mustahil ada manusia dapat menyamai  atau hampir menyamai kelajuan motorsikal itu tetapi saya dapat melakukannya. Jadi, benarlah dalam tubuh manusia ada potensi luarbiasa!!! MASYAALLAAH!!  Astagfirullaaah. Alhamdulillaaah. Saya bukan nak bermegah-megah dengan peristiwa aneh tetapi saya ceritakan untuk membuktikan bahawa PERKARA DI LUAR ILMU LOGIK MEMANG DAPAT TERJADI!!! [T= If value the motor cycle speed, impossible exist person can make same or almost same with that motor cycle speed but I did it. So, true about in human being’s body has extra-ordinary potentiality!!! MASYAALLAH!!! Forgive me hi Allah. Whole praise for Allah. I did not want to boast with my strange history but I tell the story for give evidence that MATTER WHICH OUT OF LOGIC KNOWLEDGE INDEED CAN HAPPEN!!!

Satu ketika saya di dapur. Saya dekat pintu dapur yang terbuka. Hanya pintu grill dapur ditutup. Tiba-tiba seekor burung gagak dewasa dikejari oleh 4 ekor burung gagak. Burung gagak itu terbang ke tanah lalu dibelasah oleh 4 ekor burung gagak tersebut , berkali-kali kena belasah. Saya sangat simpati terhadap gagak itu [T= One time I was at kitchen. I stand nearby kitchen door which open. Only kitchen grille door is closed. Sudden a adult crow be chase victim by 4 crows, get flog repeatedly. I feel sympathize to the crow].

Satu ketika saya berkayuh basikal ke tempat kerja saya. Tiba dekat tempat kerja, kelihatan banggunan-banggunan yang rosak dirempuh ribut . Pokok sebesar pelukan orang dewasa  tumbang, pagar batu masjid rebah ke bumi kerana pukulan ribut. Namun banggunan tempat saya kerja tiada kelihatan cacat sedikitpun. Banggunan itu milik orang melayu dan ada surau yang besar. Banggunan-banggunan lain di sekeliling banggunan syarikat tempat saya kerja itu rosak akibat ribut [T= One time I pedal the bicycle to my work place. Arrive nearby work place, look many building broke for storm push roughly. Tree which big same like adult person embrace fall, mosque fence made from stone fall to ground reason storm beat. However the building which be my work place no look break although little. The building belong malay people and exist a big surau in that building. Other many building around the building which become company where I work broke reason storm].

Saya pernah melihat sebuah kereta yang dipandu sangat laju sehingga menghasilkan percikan api pada dekat tayar. Tak aneh yang ini? Yalah tu…? [T= I ever saw a car which move very fast until cause fire sprinkle at a tyre. Never odd about this? The yes…?]

Click here to see menu side bar again