99 THING THAT BLOCK OR DISTURB YOUR GOOD MANNER POTENTIAL WHICH CAN DESTROY YOUR HAPPINESS AND LIVES ==> IN THE KITARAN PERSONALITI THEORY!!!:–

99

1= Stupid & ignorant. Study stupid and ignorant source.

2= Make something that cancelled you from be ISLAM people or apostate.

3= Never feel sad, regret and hate about your sin. Did not repent.

4= Did not make something nice, important and necessary immediately although you need make it immediately

5= Make something hastily [except on several matter that ISLAM permit we do it immediately]

6= In your mind, you always remember something illicit and not useful such porn image, porn video, porn article et cetera

7= Hear illicit music or illicit songs

8=See anything illicit which Islam forbid to see or watch it

9= You smell anything illicit which ISLAM forbid to sniff it

10= You beat someone although the person never make something wrong

11= You make illicit “BIDAAH”. Bidaah is anything creation which is not from pure ISLAM teaching and those thing are something wrong and illicit.

12=  You give priority to “SUNAT” matter and forget or neglect something you must do

13= You befriend with non-muslim people [=non-ISLAM people]

14= You give priority to any matter which is not more important to do first

15= You give priority to any matter which is not important and not necessary

16= You make your lives seem as game only such crazy about sport which waste your time

17= You are not honest people

18= You crazy about be famous

19= You hope people praise you. You also admire to yourselves such about your good deed or your good behaviour or your good manner. Admire whole of these can bring you to sin world.

20= You are snobbish

21= You are stingy

22= You like to make backbiting

23= You treat that one second is not very valuable

24= You have fierceness characteristic

25= You like to cheat and deceive

26= You are lazy person

27= You crazy about rest

28= You make perjury

29= You do betrayal

30= You neglect promise at time you have ability to do such you promise

31= You direct permanent do small sin

32= You like to defer need and important matter but when come the time, you defer and defer again

33= You fornicate

34= You hate marriage at the time you need marriage and eligible to marry

35= You did not obedient to your parent & make your parent angry to you

36= You masturbate

37= You gamble

38= You eat which illicit in ISLAM. You drink that illicit in Islam

39= You sing illicit song

40= You befriend with someone who evil or ignorant

41= You do many sleep. Crazy about sleep

42= You do many laugh

43= You like to make fool and illicit joke

44= You eat much food such greedy

45= You over sad

46= You over brave

47= You over frightened

48= You over mingle with human being

49= You neglect about cleanliness

50= You did not think something repeatedly

51= You neglect solat and lazy about it

52= You neglect zakat

53= You neglect fast [puasa]

54= You make decision hastily

55= You give cruel command

56= You think you are most clever

57= You think you are most strong

58= You think you have most good behaviour

59= Lazy to exercise and your posture always wrong

60= You obedient to cruel command

61= You did not cleanse your genital after urinate

62= You like to praise yourselves

63= You never patient

64= You never investigate about your faith value whether your faith value become higher or not, be stronger or be weaker

65= You never like to advise someone

66= You always forget something

67= You get bad curse

68= You never ask someone excuse you on your sin to them

69= You keep any information which is not useful to you in your brain and in your home

70= You keep any property which is not useful to you

71= You envy to someone

72= You never feel enough although GOD give richness to you

73= You greedy

74= You over sure

75= You over believe someone

76= You slander someone

77= You do  “RIBA”

78= You become pioneer in stupid and illicit matter

79= You kill someone although you cannot do it

80= You practise sorcery

81= You extravagant

82= You feel you get  or will get alive in long age

83= You neglect and forget about thing you dislike like death warning, health reminder et cetera

84= You marry someone who is not nice for you

85= You make research which impossible to get real information or you make research which actually waste your time

86= You crazy about explorer and errant

87= You over engross on something such entertainment

88= You get “ISTIDRAJ”

89= You affront someone

90= You never feel delicious when make something nice such pray and perform religious obligations

91= You advise someone but you never do such you advise

92= You torture your enemy although your enemy was surrender

93= You did not tidy something at your room or home or office

94= You kill dangerous animal although the animal never make sin to you

95= You run from any punishment which you should get it at the time you cannot get any forgiveness

96= You over make “nazar” which out of your ability

97= You neglect something that more must than other

98= You use wrong method in study something by alone

99= You only accept/agree any advice and opinion from your friend but you treat that whole advice and opinion from your enemy direct permanent wrong and bad

 

 

Advertisements

Angel Is Going To Kill Me Today!!!

final warningcropped-warning.jpgcropped-warning.jpg

DeathOfDpkPioneer?

DeathOfDpkPioneer?

jenis kubur

OH OH OH PEOPLE AT WHOLE PARTS IN THIS PLANET AND ALSO WHOLE GENIE:

Might I will die today. Before this, please give your forgiveness to me about anything mistake and sin made by me. THANKS. To muslims and my supporters , please pray and make request to ALLAH [GOD] so that ALLAH forgive me and save me and my lovers [my chosen family] from any sin, misfortune, unlucky matter, any torture , when death angel come to me and my lovers and save me and my chosen family from grave torture and hereafter torture, save me and my lovers from hell and get  any  “SYAFAAT” and I and my family can look at, meet and speak to ALLAH. OH OH OH , I have  so many request??

WHEN YOU [ OH WHOLE PEOPLES IN THE WORLD!] feel my this blog [DPK] has not any sign which show my blog  be update in a very long period, this might show these matter happen:

1= I get sickness, or disease or  often recline reason get dangerous disease at my bed or at hospital

OR:

2=I never exist more at this world [ DIE!]

SO, If these happen, forgive me  if  I cannot finish my DPK concept !

OH I AM VERY CRUEL TO MY SELF, VERY FOOL, VERY WEAK, VERY POOR, VERY IGNORANT, AND……

I HAVE TOO MUCH SIN…SIN…SIN….!!!

FOR REMIND ALL OF YOU ABOUT MY THIS WARNING POST ABOUT MY DEATH, SEE  IMAGES LIKE YOU SAW AT THIS PAGE OR POST!

This is ME!?!?!

This is ME!?!?!

CRYING….?

OH MY LIFE…. OH MY HEART…..OH MY BREATH wwwwwwwwwwwwwvvvvvvvvvvvvvvvvvv———————————-!!!!!!!

 

 

Siri Keanehan > Oleh Penyaring Nostalgia

REMINDER: Whole posts or articles in “PENYARING NOSTALGIA or NOSTALGIA FILTER” are about true story which happen to me or to other people.

 

Pada satu hari, saya dan ibu saya berada di ruang tengah rumah. Cuaca ketika itu, tenang, tiada angin ribut, tiada hujan. Tiba-tiba kami merasa takut. Satu bunyi yang menyeramkan saya didengari di dapur. Tiada orang lain di rumah kami, hanya kami. Bunyi itu terus mencurah-curah. Seolah-olah ada orang yang sedang gila main curah-curah air kolah, gila mandi tidak henti-henti. Bunyi air yang sangat kuat dan banyak mencurah-curah dari kolah ke lantai bilik air. Saya membawa parang panjang dan ibu mengikuti saya. Kami berjalan perlahan-lahan ke arah dapur [T= One day, my mum & me stand at a space center of home. Climate at that time, still, no storm, no rain. Sudden we feel frightened. A sound which eerie me heard at kitchen. Have no other people at our home, only us. The sound direct  pour repeatedly. Seem exist people who crazy playing pour kolah water , crazy about bathe no stop. Very strong sound of water and pour repeatedly from kolah [a square water tank made of cement, normally found in malay house] to bathe room floor. I bring a long machete and mum follow me. We walk slowly to the kitchen].

Hi I am a genie. I borrow your bathe room. If I did not bathe, my anal become ugly like your face. Is it right?

Hi I am a genie. I borrow your bathe room. If I did not bathe, my anal become ugly like your face. Is it right?

This is a kolah. Kolah can in various shape. Kolah can in square shape or other .

This is a kolah. Kolah can in various shape. Kolah can in square shape or other .

 

Kami hampir depan pintu bilik air. Kami melihat tsunami air kolah, air kolah mengombak tinggi mencurah-curah dan melimpah ke lantai bilik air  dengan pantas , tanpa henti-henti. Tiada sesiapa. Tiada jin yang kelihatan. Adakah jin tahu mandi? Apakah hikmah peristiwa ini? Tiada gegaran bumi . Kalau ada, mengapa air kolah sahaja yang tergegar? Rumah tidak bergegar pun. Selepas beberapa puluh saat, tsunami kolah makin rendah, makin lemah perlahan dan akhirnya air kolah tenang seperti biasa. Saya pernah merasa rumah bergegar beberapa saat tetapi bukanlah rumah yang ini, rumah yang kami telah jual [T=TRANSLATE TO ENGLISH = We go nearby bathe room front door. We see tsunami of kolah water, kolah water high wavy pour repeatedly and spill to the bathe floor quickly, without stop. No one. No genie which look. Do genie know bathe? What secret inside this incident? No earthquake. If exist, why only kolah water jarred? Home did not jar also. After several second in ten, tsunami of kolah become more low, more weak slowly and finally kolah water be calm such habitually. I ever feel home jarred several second but is not this house, home which we sold]. 

Satu ketika, saya baru pulang ke rumah. Rumah berkunci, saya tidak dapat masuk. Ibubapa saya tidak ada di rumah. Mereka pergi ke mana entah. Saya berazam hendak masuk juga ke rumah. Saya menggunakan kekuatan saya melawan zarah-zarah besi pintu grill dengan menggunakan kedua-dua tangan saya dengan sekuat-kuat tenaga saya. Segala Puji Bagi Allah Jua. Ajaib, saya berjaya membuka pintu grill itu yang berkunci [T= One time, I just go back home. Home was locked, I did not get enter. My parent were not at home. They go to the place I do not know. I desirous to enter too to home. I use my strength fight particle of iron grille door with both my hand with my strongest energy. Whole Praise For Allah Only. Strange, I succeed open the grille door which locked].

ya Pak, tiba-tiba DPK pioneer gagah macam aku. Waduuh hebat ya. Boleh lawan sama itu grill??

ya Pak, tiba-tiba DPK pioneer gagah macam aku. Waduuh hebat ya. Boleh lawan sama itu grill?? Tapi aku enggak pandai pakai seluar dalam. Di mana ya bisa di pakai.? OOO ya ya , jelas! jelas! Pakainya di luar ya bang?[T=Yes Uncle, sudden DPK pioneer be strong like me. Wow fantastic yes. Could fight the grille? But I did not know how to wear underwear. Where should wear it? OOO yes yes, clear! Clear! Wear it our, brother yes?]

Satu ketika, saya berada di ruang tamu. Kemudian saya pergi ke arah bilik tidur di mana ibu saya sedang melayan cucu beliau yang masih bayi yang belum pandai duduk, belum pandai merangkak. Ibu berkata bahawa dia tanya cucu beliau , “Apa nak jadi bila besar nanti?”. Ibu saya berkata, bayi itu terus menjawab, “TAK TAHU”. MasyaAllah, subhanallah, Allahuakbar. Sungguh benar , Tuhan yang mengajar bayi itu memahami secara tiba-tiba dan berkata. Ini sudah cukup untuk membuktikan bahawa Tuhan yang sebenar ialah ALLAH s.w.t dan agama yang benar HANYALAH ISLAM [T= One time, I sit at sitting-room. After that I go toward bedroom where my mum attend her grandchild who is still an infant who still does not know to sit,  does not know to crawl. Mum said that she ask her grandchild, ” What do you want to be when adult?”. My mum said, the infant direct answer, “DON’T KNOW”]. ALLAHUAKBAR!! AJAIBNYA!  Peristiwa aneh ini membuktikan bahawa Nabi ISA memang benar-benar dapat berkata-kata semasa beliau masih dalam rahim ibu beliau, Maryam iaitu ketika wali Allah ini (Maryam) dituduh berzina sebab hamil, maka bayi dalam rahim beliau bersuara memberitahu orang-orang yang berhampiran ibu beliau tentang sesuatu yang menunjukkan ibu beliau tidak berzina [T= ALLAH THE MIGHTY!! STRANGE!!! This odd incident give evidence that Prophet ISA indeed can speak when he still in his mum’s womb, Maryam namely when this [Maryam] God’s lover become accusation victim as person who fornicate because pregnant, so baby in her womb speak for tell peoples who stay nearby his mum about something which show his mum never fornicate]. Ulamak – ulamak kitab injil yang tulin telah mengubah kandungan kitab injil,membuat pemalsuan dan mengatakan ISA itu ialah anak Tuhan. Justeru ajaran Islam yang terkandung dalam kitab injil telah dicemari dengan kepalsuan, bidaah sesat dan berubah menjadi agama KRISTIAN.  ISA hanyalah rasul, bukan anak Tuhan. Tuhan menjadikan Maryam hamil tanpa perlu air mani lelaki kerana Allah mampu berbuat apa sahaja. Jadi, sedar dan insaflah kamu wahai orang Kristian. Masuklah kamu ke dalam ISLAM sebelum Allah menyiksa dan membunuh kamu semua!!!! [Many ulema of  pure injil book already change the content of injil book, make falseness and said that ISA is God’s son. Reason that Islam teaching which be the content in injil book already contaminated with falseness, false creation and  be change to CHRISTIAN religion. ISA is only a God messenger, is not God’s son. God create Maryam can pregnant without need male sperm because Allah can do anything. So, realize and be repent you hi Christian people. Convert you to ISLAM before ALLAH torture and kill whole you!!!]

yes I can talk! Prophet ISA can talk when he still in his mum's body.

yes I can talk! Prophet ISA can talk when he still in his mum’s body.

Pada satu hari, mungkin malam (saya tak ingat, malamkah atau siang tetapi lebih kuat merasa bahawa peristiwa ini terjadi pada waktu malam), saya sedang mengayuh basikal (bukan basikal yang direka untuk berlumba atau RALI). Tiba-tiba ada beberapa ekor anjing tiba-tiba menyalak-nyalak dan berlari ke arah saya. Saya sangat ketakutan. Takut digigit anjing. Saya pun kayuh basikal dengan sekuat-kuat tenaga saya sehingga menyebabkan basikal saya hampir mengalahkan kelajuan motorsikal yang sedang dipandu oleh seorang lelaki melayu yang merasa pelik dengan kelajuan basikal saya itu sehingga menyebabkan dia berkata ” Wah lajunya!!!” [T= One day, may night (I forgot, night or daytime but more strong feel that the incident happen at night), I pedal a bicycle  (not bicycle which be creation for sport or rally). Sudden exist several dogs that suddenly bark repeatedly and ran toward me. I in very frightened. Frightened if dog bite. I pedal the bicycle by my most energy power  until cause my bicycle almost defeat motor cycle speed which a malay male use it who feel strange about my bicycle speed until cause he said “Wow very fast!!!]. Jika melihat kelajuan motorsikal itu, mustahil ada manusia dapat menyamai  atau hampir menyamai kelajuan motorsikal itu tetapi saya dapat melakukannya. Jadi, benarlah dalam tubuh manusia ada potensi luarbiasa!!! MASYAALLAAH!!  Astagfirullaaah. Alhamdulillaaah. Saya bukan nak bermegah-megah dengan peristiwa aneh tetapi saya ceritakan untuk membuktikan bahawa PERKARA DI LUAR ILMU LOGIK MEMANG DAPAT TERJADI!!! [T= If value the motor cycle speed, impossible exist person can make same or almost same with that motor cycle speed but I did it. So, true about in human being’s body has extra-ordinary potentiality!!! MASYAALLAH!!! Forgive me hi Allah. Whole praise for Allah. I did not want to boast with my strange history but I tell the story for give evidence that MATTER WHICH OUT OF LOGIC KNOWLEDGE INDEED CAN HAPPEN!!!

Satu ketika saya di dapur. Saya dekat pintu dapur yang terbuka. Hanya pintu grill dapur ditutup. Tiba-tiba seekor burung gagak dewasa dikejari oleh 4 ekor burung gagak. Burung gagak itu terbang ke tanah lalu dibelasah oleh 4 ekor burung gagak tersebut , berkali-kali kena belasah. Saya sangat simpati terhadap gagak itu [T= One time I was at kitchen. I stand nearby kitchen door which open. Only kitchen grille door is closed. Sudden a adult crow be chase victim by 4 crows, get flog repeatedly. I feel sympathize to the crow].

Satu ketika saya berkayuh basikal ke tempat kerja saya. Tiba dekat tempat kerja, kelihatan banggunan-banggunan yang rosak dirempuh ribut . Pokok sebesar pelukan orang dewasa  tumbang, pagar batu masjid rebah ke bumi kerana pukulan ribut. Namun banggunan tempat saya kerja tiada kelihatan cacat sedikitpun. Banggunan itu milik orang melayu dan ada surau yang besar. Banggunan-banggunan lain di sekeliling banggunan syarikat tempat saya kerja itu rosak akibat ribut [T= One time I pedal the bicycle to my work place. Arrive nearby work place, look many building broke for storm push roughly. Tree which big same like adult person embrace fall, mosque fence made from stone fall to ground reason storm beat. However the building which be my work place no look break although little. The building belong malay people and exist a big surau in that building. Other many building around the building which become company where I work broke reason storm].

Saya pernah melihat sebuah kereta yang dipandu sangat laju sehingga menghasilkan percikan api pada dekat tayar. Tak aneh yang ini? Yalah tu…? [T= I ever saw a car which move very fast until cause fire sprinkle at a tyre. Never odd about this? The yes…?]

Click here to see menu side bar again